Ανακοίνωση νέου Τεχνικού Υπευθύνου και Προπονητή υποδομών

Ο Παναγιώτης Κοτσοβός αναλαμβάνει τα καθήκοντα του τεχνικού υπευθύνου υποδομών του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ. Ο κυρ.Κοτσοβός, γεννήθηκε το 1971 είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και διπλωματούχος προπονητής. Είναι μόνιμος καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων,. έγγαμος με επίσης εκπαιδευτικό και πατέρας δυο παιδιών.

Πλούσιο το προπονητικό παρελθόν του κυρ.Κοτσοβού, αφού εργάσθηκε ως προπονητής κυρίως σε τμήματα Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων στις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ(Α’εθνική), ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ(Β’εθνική), ΠΑΕ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ(Β-Γ εθνική), ΑΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ(Γ’εθνική) καθώς και σε άλλες ομάδες Γ’ & Δ’ Εθνικής. Την περασμένη χρονιά εργάσθηκε και ως γυμναστής του Αντρικού Τμήματος του Συλλόγου μας.

Ο Παναγιώτης Κοτσοβός αναλαμβάνει παράλληλα με τα καθήκοντα του ως Τεχνικός Υπεύθυνος και Γυμναστής της Αντρικής ομάδας,  τα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων του Συλλόγου με άμεσο συνεργάτη του τον κυρ. Μιχάλη Ευαγγέλου. 

Το Εφηβικό Τμήμα του συλλόγου, ανατίθεται στον έμπειρο διπλωματούχο προπονητή κυρ. Κυριάκο Μαυρίδη με πολυετή πείρα κυρίως σε ομάδες Νέων αφού έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ και τελευταία με μεγάλη επιτυχία στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ.

Τα τμήματα JUNIOR & PRO-JUNIOR αναλανβάνουν δύο νέοι άνθρωποι, καθηγητές Φυσικής Αγωγής και διπλωματούχοι προπονητές αμφότεροι, ο κυρ. Ζαφείρης Βασίλης με θητεία σε ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ, ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ, ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΠΑΟ ΡΟΥΦ και ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ και ο κυρ. Νίκας Κωσταντίνος με θητεία σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΙΟΣΙΩΝ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ και ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ.

Προπονητής Τερματοφυλάκων παραμένει ο κυρ.Γιάννης Φραγκουλόπουλος. 

Τέλος εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η πρόσληψη ενός ακόμη προπονητή για το τμήμα Μινι.

Στόχος της Ακαδημίας μας είναι η τεχνικοτακτική εκπαίδευση των παιδιών σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, η δημιουργία ανταγωνιστικών τμημάτων σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα και σε όλα τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν, καθώς επίσης η δημιουργία υγιώς σκεπτόμενων αθλητών με κίνητρο πάντα την παιδαγωγική και αθλητική εξέλιξη των παιδιών.

Η Διοίκηση του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ εύχεται στους νέους και παλαιούς προπονητές καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.