6o ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες, για την άψογη διεξαγωγή του 6ου ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2018,

που θα διοργανώσει ο Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ, κατά το χρονικό διάστημα 2-5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου και με την έγκριση της Ε.Π.Σ.Α.

Στο Πασχαλινό Τουρνουά του Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ, θα συμμετέχουν πολλές Π.Α.Ε. του Λεκανοπεδίου Αττικής!
Πληροφορίες παρέχονται από τον Υπεύθυνο της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ,και στον Υπεύθυνο των Ακαδημιών κύριο Παναγιώτη Κοτσοβό στο τηλέφωνο: 6936661425.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι:

ΓΕΝΙΚΟI ΚΑΝΟΝΙΣΜΟI

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
Α. Οι αθλητές των ομάδων που θα συμμετέχουν στο τουρνουά πρέπει να έχουν πρωτότυπα(και όχι φωτοτυπίες) δελτίο της ΕΠΟ ή πιστοποιητικό γέννησης με ταυτοπροσωπία ή αστυνομική ταυτότητα και για τους αλλοδαπούς διαβατήριο όπως και ατομική βεβαίωση η κατάσταση υγείας θεωρημένη από κατάλληλο γιατρό. Τα παραπάνω υποχρεούται ο συνοδός ή ο προπονητής της ομάδας να τα φέρει μαζί του και να τα προσκομίζει στο διαιτητή σε περίπτωση που τα ζητήσει η αντίπαλη ομάδα, εάν δεν τα προσκομίσει θα χάνει τον αγώνα με σκορ 3-0.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ -ΑΛΛΑΓΕΣ

Οι προπονητές μπορούν να χρησιμοποιούν όλους τους ποδοσφαιριστές της αποστολής κάνοντας απεριόριστες αλλαγές. Παίκτης που αντικαταστάθηκε μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί, οι αλλαγές θα γίνονται από το κέντρο του γηπέδου(στην πλευρά των πάγκων) με άδεια από τους διαιτητές.

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΜΙΛΩΝ – ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ

α) 2 όμιλοι των 4 ομάδων με 3 αγώνες στην Α φάση και στην Β ΦΑΣΗ ο 1ος του Α ομίλου με τον 1ο του Β ομίλου θα παίξουν στον ΤΕΛΙΚΟ και ο 2ος του Α ομίλου με τον 2ο του Β ομίλου θα παίξουν στον ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ.

β) 3 όμιλοι των 4 ομάδων με 3 αγώνες στην Α φάση και στην Β ΦΑΣΗ οι 2 καλύτεροι 1οι θα παίξουν τον Α’ τελικό και άλλος 1ος με τον 2ο καλύτερο των 3 ομίλων θα παίξουν τον Β’ τελικό, και οι υπόλοιποι 2οι ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ.

ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Όποιος ποδοσφαιριστής αποβληθεί από διαιτητή σε αγώνα, για εξύβριση ή για λάκτισμα αντιπάλου, το δελτίο του θα κρατηθεί από την διοργανώτρια αρχή μέχρι τη λήξη του τουρνουά και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα υπόλοιπα παιχνίδια.
Αποκλεισμό από το τουρνουά θα υποστεί και όποια αποστολή χρησιμοποιήσει παίκτη που δεν πληρεί τους κανονισμούς του τουρνουά.

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ-ΜΠΑΛΕΣ
Κάθε ομάδα πρέπει να διαθέτει την εμφάνιση της και αν τα χρώματα των ομάδων συμπίπτουν σε κάποιο αγώνα γίνεται κλήρωση για το πια ομάδα θα φορέσει φανελάκια. Οι ομάδες θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον από 2 μπάλες για προθέρμανση και για τους αγώνες.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ
Σε περίπτωση αναβολής αγώνα λόγω καιρικών συνθηκών ο αγώνας θα καθορισθεί εκ νέου από την επιτροπή αγώνων.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάση των παραπάνω ειδικών κανόνων και του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου και της FIFA.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στους ομίλου θα ληφθεί υπ’ όψιν κατά σειρά:

Α) 2 (δύο) ομάδων 1. Ο μεταξύ τους αγώνας 2. Διαφορά τερμάτων 3. Η καλύτερη άμυνα. 3. Η καλύτερη επίθεση.
Β) 3 (τριών) ομάδων 1. Η βαθμολογία στους μεταξύ τους αγώνες 2. Διαφορά τερμάτων 3. Η καλύτερη άμυνα 4. Η καλύτερη επίθεση.
Γ) Αν και στις τρείς περιπτώσεις υπάρχει πλήρη ισοβαθμία θα γίνεται κλήρωση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.