Οι δηλώσεις του προέδρου, κ. Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, εκφράζοντας και τις απόψεις σύσσωμου του Δ.Σ, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

Oι συνεργάτες μου και εγώ αισθανόμαστε τιμή να υπηρετούμε τον ΠΑΣ Γαλάτσι, ένα σύλλογο που αποτελεί κόσμημα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Εργαζόμαστε σκληρά για την περαιτέρω αναβάθμιση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Πρώτιστη επιθυμία μας είναι οι ακαδημίες, οι οποίες αποτελούν την ψυχή της ομάδας, να εξελιχθούν σε πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας, υπό την καθοδήγηση του Τεχνικού Διευθυντή κου Παναγιώτη Κοτσοβού και των συνεργατών του, κατόχων πτυχίων πανεπιστημίου ΤΕΦΑ. Μέλημα μας είναι τόσο η τεχνική κατάρτιση  των παιδιών όσο και η εν γένει διαπαιδαγώγησή τους, ώστε στο μέλλον να αποτελέσουν τη βάση της ανδρικής ομάδας και γιατί όχι να επιτύχουν την μεταγραφή τους ακόμη και σε επαγγελματικούς συλλόγους. Πιστεύοντας στην άμιλλα και συνεργασία όλων των αθηναϊκών ποδοσφαιρικών ομάδων και στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους ο σύλλογός μας παραχώρησε στην μεικτή παίδων της ΕΠΣΑ αγωνιστικές ώρες στο γήπεδο Γαλατσίου.

Αναφορικά με την ανδρική ομάδα η επιθυμία όλωνμας είναι να στελεχώνεται από παιδιά κυρίως της πόλης μας, την οποία και θα εκπροσωπεί επάξια. Για το λόγο αυτό συμφωνήσαμε με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, κ. Θοδωρή Κουτσουδάκη, ένα τεχνικό με μεγάλη όρεξη για δουλειά, ο οποίος χαίρει της αμέριστης στήριξής μας, σε ένα τουλάχιστον πενταετές πλάνο με στόχο την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας που θα συνοδεύεται από όμορφο και θελκτικό ποδόσφαιρο.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο μας για την αρωγή του και την παραχώρηση των άρτιων αθλητικών εγκαταστάσεων του υπερσύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου και να ζητήσω την συμπαράσταση των γονέων των αθλητών καθώς και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας γιατί όλοι μαζί θα καταστήσουμε τον ΠΑΣ Γαλάτσι σημείο αναφοράς στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας και όχι μόνο.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.