Λειτουργία του Συλλόγου

3-pas-galatsi-logo-72dpi

Με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου και την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ η τήρηση των παρακάτω ΑΡΧΩΝ:

Η σχέση μεταξύ του τρίπτυχου ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ-ΑΘΛΗΤΕΣ πρέπει να διέπονται από αμοιβαίο αλληλοσεβασμό ,καλή διάθεση και τήρηση ιεραρχίας.Εκπρόσωπος της Διοίκησης και σύνδεσμος μεταξύ αθλητών- προπονητή και διοίκησης είναι ο Έφορος του κάθε τμήματος.

Η συμμετοχή σε ΚΑΘΕ εκδήλωση του συλλόγου(προπόνηση,παιχνίδι, εκδήλωση κ.λ.π) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Κάθε αδικαιολόγητη ενέργεια μη αθλητικής συμπεριφοράς τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά θα τιμωρείται παραδειγματικά.

Η συμπεριφορά των αθλητών πριν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη των εκδηλώσεων του συλλόγου πρέπει να είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ και να καταδεικνύει το ΉΘΟΣ την ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και το ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ των αθλητών.

Δεν επιτρέπεται η αδικαιολόγητη καθυστέρηση σε εκδηλώσεις του συλλόγου και οι μεταινήσεις να γίνονται ΟΜΑΔΙΚΩΣ για την τέλεση των εκτός έδρας παιχνιδιών(εκτός λόγων ανωτέρας βίας).

Τα αποδυτήρια είναι για ΟΛΟΥΣ το δεύτερο ΣΠΙΤΙ μας και οι ασχολούμενοι με τον αθλητισμό (Διοίκηση-Προπονητές-Συναθλητές,Διαιτητές-Αντίπαλοι-Φίλαθλοι),είναι η άλλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας. Απρεπής συμπεριφορά σε οποιονδήποτε είναι απαράδεκτη.

Είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ να προσέχουμε το αθλητικό υλικό της ομάδας και να διατηρούμε καθαρούς τους αθλητικούς της χώρους.Κατά τη διάρκεια όλων των εκδηλώσεων της ομάδας είναι υποχρεωτική η ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ.

ΟΛΑ τα παραπάνω θα γίνουν ΜΟΝΟ με τη δημιουργία ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν ΑΜΕΣΑ από τον ΕΦΟΡΟ του τμήματος και του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Για την Διοίκηση του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ