ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

⚽️⚽️Η Διοίκηση του Π.Α.Σ Γαλάτσι σας ενημερώνει ότι μόνο τα τμήματα της ακαδημίας Κ13, Κ14, Κ16 και Κ18, θα επαναλειτουργήσουν για την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν από την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 έως και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 στις ισχύουσες ημέρες και ώρες προπονήσεων πριν την αναστολή λειτουργίας της ακαδημίας.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από το κράτος μετά την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID 19. Ειδικότερα:

  • Προκειμένου όλοι οι αθλητές να μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις θα πρέπει να προσκομίσουν στους προπονητές κατά την πρώτη προπόνηση ιατρική βεβαίωση ότι είναι υγιείς και χωρίς συμπτώματα λοίμωξης COVID -19 καθώς και το έντυπο ιστορικού αθλητή, τα οποία επισυνάπτονται στην νεότερη ανακοίνωση με τίτλο «ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΘΛΗΤΩΝ covid-19».
  • Πριν από κάθε προπόνηση θα γίνεται στο γήπεδο θερμομέτρηση σε όλους τους αθλητές από τον γιατρό του συλλόγου.

-Όλα τα υλικά προπόνησης και οι μπάλες θα απολυμαίνονται πριν και μετά από κάθε προπόνηση.

  • Η χρήση των αποδυτηρίων θα απαγορεύεται, οπότε οι αθλητές θα πρέπει να προσέρχονται στο γήπεδο με την εμφάνιση της προπόνησης. ‘’ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ’’

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο των ακαδημιών κ. Αντώνη Κομιανό.

Με εκτίμηση

Η Διοίκηση του ΠΑΣ Γαλάτσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.